Skai Radio “Θετική εξέλιξη στη διαχείριση των απορριμμάτων υπό τη καθοδήγηση της Δ. Τσεβά”

 Skai Radio “Θετική εξέλιξη στη διαχείριση των απορριμμάτων υπό τη καθοδήγηση της Δ. Τσεβά”

Η θετική εξέλιξη στη διαχείριση των απορριμμάτων που σημειώνεται στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, ήταν αφορμή για το μήνυμα ενός ακροατή της ραδιοφωνικής εκπομπής του Άρη Πορτοσάλτε στον σταθμό SKAI, ο οποίος αποφάσισε να εξάρει την προσπάθεια που γίνεται στην τοπική χωματερή υπό την καθοδήγηση της νέας δημάρχου Δήμητρας Τσεβά.

Ο ακροατής ανέφερε ότι η χωματερή του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου έχει βελτιωθεί θεαματικά και πλέον λειτουργεί αποτελεσματικά. Τα κλαδιά μαζεύονται τακτικά και ένας επιπλέον υπάλληλος έχει αναλάβει τον χωρισμό των πλαστικών από τα φυτικά “απορρίμματα”.

Αυτή η θετική εξέλιξη αποτελεί απόδειξη της αποτελεσματικής διαχείρισης του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Παράλληλα, αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της νέας δημοτικής αρχής να βελτιώσει τις υπηρεσίες προς τους πολίτες και να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

cobs

Ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστούν απο τη δημοτική αρχή της Δ. Τσεβά οι πρωτοποριακές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για το κοινό καλό του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και του περιβάλλοντος.

Το σχετικό απόσπασμα μπορείτε να το ακούσετε ΕΔΩ στο 00:37:00