Δήμαρχος Δήμητρα Τσεβά : Το δημογραφικό επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής μας.

 Δήμαρχος Δήμητρα Τσεβά : Το δημογραφικό επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής μας.

Στην Παιανία, συνδιοργανώθηκε απο την Ένωση Δημάρχων Αττικής, τη Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής και το Δήμο Παιανίας, μια ημερίδα με θέμα “Το Δημογραφικό-Ένα πρόβλημα με πολλές επιπτώσεις”,

Στην ημερίδα παρούσα ήταν και η Σοφία Ζαχαράκη, υπουργός κοινωνικής συνοχής και οικογένειας, η οποία παρουσίασε του άξονες του εθνικού σχεδίου για το Δημογραφικό, ενώ η Σοφία Βούλτεψη, Υφυπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου, αναφέρθηκε στο Δημογραφικό πρόβλημα και τη Μετανάστευση.

Η δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά , η οποία συμμετείχε στην ημερίδα , με ανάρτησή της στο fb, αναφερόμενη στην ημερίδα έγραψε :

Μπρούτζινα φωτιστικά

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην Παιανία, στο πλαίσιο της ημερίδας με θέμα «Το Δημογραφικό-Ένα πρόβλημα με πολλές επιπτώσεις», που συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Δημάρχων Αττικής, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής και τον Δήμο Παιανίας.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής μου στην ημερίδα, θα ήθελα να τονίσω τη σημασία της κατανόησης των επιπτώσεων που έχει το δημογραφικό πρόβλημα στην κοινωνία μας. Οι αλλαγές στη δημογραφική δομή επηρεάζουν όλους τους τομείς της ζωής μας, από την οικονομία μέχρι την κοινωνική πολιτική και την πολιτιστική κληρονομιά. Είναι καθήκον μας να αναζητήσουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα επιτρέψουν την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος και τη διασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με στόχο μια πιο δυναμική και ανθρώπινη κοινωνία. Συνεχίζουμε το έργο μας για έναν καλύτερο Δήμο.