“ΑΙΓΙΣ”: Ενίσχυση της προληπτικής δράσης, ικανότητα άμεσης αντίδρασης και αποτελεσματική αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών σε περιόδους κρίσης.

 “ΑΙΓΙΣ”: Ενίσχυση της προληπτικής δράσης,  ικανότητα άμεσης αντίδρασης και αποτελεσματική αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών σε περιόδους κρίσης.

Χθες και όπως σας ενημερώσαμε απο το rafintananews.gr (ΕΔΩ), o Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ομιλητής στην εκδήλωση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, για το πρόγραμμα «ΑΙΓΙΣ».

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Μητσοτάκης έδωσε έμφαση στη σημασία της πρόληψης, της καταστολής και της αποκατάστασης στον τομέα της πολιτικής προστασίας. Αυτό το τριπλό μέτωπο αντιμετώπισης των κινδύνων είναι ουσιώδες για την αποτελεσματική διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Με το πρόγραμμα «ΑΙΓΙΣ», η κυβέρνηση επιδιώκει να ενισχύσει την προληπτική δράση, την ικανότητα άμεσης αντίδρασης και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών σε περιόδους κρίσης.

cobs

Με την παροχή ζωντανής κάλυψης αυτού του σημαντικού γεγονότος, το rafinatanews.gr , έδωσε για μια ακόμη φορά ιδιαίτερη σημασία σε θέματα πολιτικής προστασίας που είναι το κύριο μέσο για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών.