Ραφήνα : Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων στο Πάρκο Καραμανλή

 Ραφήνα : Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων στο Πάρκο Καραμανλή

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου δείχνει την αφοσίωσή του στη φροντίδα και προστασία των αδέσποτων ζώων

Σήμερα, στο πάρκο Καραμανλή του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, πραγματοποιήθηκε μια επιτυχημένη εκδήλωση υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Η πρωτοβουλία αυτή ενισχύθηκε από την παρουσία της δημάρχου, Δήμητρας Τσεβά, των αντιδημάρχων Βασίλη Μπουρνιά, Μπάμπη Ζαφειρόπουλου, Χριστίνας Λαμπίρη, της γενικής γραμματέως του δήμου Ελένης Νιαρχάκου, και πολλών δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης μεταξύ των οποίων το Θωμά Μαυρογόνατο και τη Μαρία Αποστολάκη, ενώ απο την αντιπολίτευση είδαμε την επικεφαλής της “Γη και Ελευθερία” Εμμανουέλα Τερζοπούλου.

Το πάρκο γέμισε με χαμόγελα και ελπίδα, καθώς αρκετοί συμπολίτες μας προσήλθαν για να υιοθετήσουν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους, καθώς η αγάπη και η φροντίδα προς τα ζώα δείχνουν γενικότερα το δρόμο για μια καλύτερη συνύπαρξη.

Proskal

Η δήμαρχος Δήμητρα Τσεβά δήλωσε: “Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της φροντίδας και προστασίας των αδέσποτων ζώων στον Δήμο μας. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε αυτές τις πρωτοβουλίες και να δημιουργούμε ένα καλύτερο μέλλον για τα αδέσποτα στο δήμο μας.”

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Μπουρνιάς δήλωσε στο rafinatanews.gr : “Είναι μεγάλη χαρά να βλέπουμε τους συμπολίτες μας, να έρχονται εδώ σήμερα για να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο ζώο. Είναι μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τα αδέσποτα ζώα και μας κάνει περήφανους που στηρίζουμε αυτήν την πρωτοβουλία.”

Ο Αντιδήμαρχος Μπάμπης Ζαφειρόπουλος, πρόσθεσε: “Η σημερινή ημέρα είναι μια υπενθύμιση για τη σημασία της αλληλεγγύης και της φροντίδας προς τα αδέσποτα ζώα. Είμαστε ευγνώμονες προς όλους όσοι τα φροντίζουν και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προωθούμε πρωτοβουλίες που αφορούν την ευζωία και την προστασία των ζώων.”