Conference League: Ιστορική βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο -Μάχες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για πρόκριση στα ημιτελικά

 Conference League: Ιστορική βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο -Μάχες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για πρόκριση στα ημιτελικά

Ιστορική βραδιά η αποψινή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα δώσουν μάχη στα προημιτελικά του Conference League, με στόχο ένα σκορ πρόκρισης για τις ρεβάνς.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Καραϊσκάκης» την Φενέρχμπαχτσε (19.45, COSMOTE SPORT 3HD) με τον Μεντιλίμπαρ να δίνει σύνθημα νίκης ενώ ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο Βέλγιο κόντρα στη Μπριζ (22.00, COSMOTE SPORT 2HD).

Τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά από τα κανάλια της COSMOTETV, για την είσοδο του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Έπειτα από τις επικές προκρίσεις κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ντινάμο Ζέγκρεμπ αντίστοιχα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στους «8» της διοργάνωσης.

Sold out το ματς στο «Καραϊσκάκης» -Χωρίς Ποντένσε ο Ολυμπιακός
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έκαναν sold out τον αγώνα όπως ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ενώ ο προπονητής Μεντιλίμπαρ έχει καταλήξει στους έντεκα του αποψινού ματς. Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στην Αθήνα με τους Φρεντ και Τσενγκίζ Ούντερ οι οποίοι είναι αμφίβολοι, ενώ ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ποντένσε, ο οποίος είναι τιμωρημένος μα κάρτες.

«Δεν νομίζω πως η Φενέρμπχατσε έχει επηρεαστεί απ’ ότι έχει συμβεί στο πρωτάθλημα της. Αντιθέτως, πιστεύω πως όλη η συγκέντρωση της βρίσκεται στο Conference League», δήλωσε χθες ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Χωρίς Μουργκ ο ΠΑΟΚ
Απουσία της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Τόμας Μουργκ νόσησε με ίωση και έμεινε στη Θεσσαλονίκη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τη Μπριζ.

Πηγή: iefimerida.gr