Σταθερή, αυθεντική και δραστήρια η δημοτική αρχή …απέναντι στα “χυμένα λάδια”!!!

 Σταθερή, αυθεντική και δραστήρια η δημοτική αρχή …απέναντι στα “χυμένα λάδια”!!!

Η εμφάνιση των κοινωνικών μέσων έχει δημιουργήσει έναν κόσμο όπου η πληροφορία ρέει ελεύθερα, αλλά δυστυχώς, πολλές φορές η πραγματικότητα θαμπώνεται για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Σε μια εποχή όπου οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να παραπλανήσουν το κοινό, η αξιοπιστία και η συνέπεια της Δημοτικής Αρχής έρχεται ως αντίβαρο να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα.

Χθες, η Δημοτική Αρχή ανέλαβε να διασφαλίσει την αξιοπιστία της σχετικά με μια περίεργη κατάσταση στην περιοχή. Αφορμή γι’ αυτήν την ενέργεια αποτέλεσαν αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίες προσπαθούσαν να εκθέσουν τη Δημοτική Αρχή, η οποία εξέδωσε ένα δελτίο τύπου, προβάλλοντας τα γεγονότα στη πραγματική τους διάσταση.

La Beaute Rafina

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η Δημοτική Αρχή αντέδρασε άμεσα και αποτελεσματικά στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε, όταν χύθηκαν λάδια στο δρόμο λόγω κλοπής, απο δεξαμενή σε εργοστάσιο τούβλων στη Ραφήνα. Οι υπηρεσίες του Δήμου αντέδρασαν άμεσα, ξεκινώντας τις απαραίτητες διαδικασίες για την οριστική αποκατάσταση της περιοχής. Επιπλέον, η Δημοτική Αρχή επικοινώνησε με τους ιδιοκτήτες του χώρου για να ενημερώσει για τις ενέργειες που αναλήφθηκαν και να συνεργαστεί για την επίλυση του προβλήματος.

Με τη δημοσίευση φωτογραφιών που αποτυπώνουν τις ενέργειες του Δήμου για την αντιμετώπιση του προβλήματος, η Δημοτική Αρχή επιδεικνύει τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια της δράσης της. Οι φωτογραφίες που παραδόθηκαν προς ενημέρωση του κοινού αναδεικνύουν το γεγονός ότι η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής δεν περιορίστηκε μόνο στο να λάβει μέτρα, αλλά και στο να παρουσιάσει τις δράσεις της με σαφήνεια και ειλικρίνεια.

Η Δημοτική Αρχή δείχνει ότι, παρά τον “βομβαρδισμό” των αναρτήσεων που επιχειρούν να την εκθέσουν, παραμένει σταθερή, αυθεντική και δραστήρια στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που εμφανίζονται. Και αυτή η στάση είναι η καλύτερη ένδειξη αξιοπιστίας.