Επιτυχής η Πρώτη Αιμοδοσία: Ο Α.Ο. Τριγλία Ραφήνας, Δημιουργεί Τράπεζα Αίματος για Αθλητές και Φίλους

 Επιτυχής η Πρώτη Αιμοδοσία: Ο Α.Ο. Τριγλία Ραφήνας,  Δημιουργεί Τράπεζα Αίματος για Αθλητές και Φίλους

Μια εξαιρετική προσπάθεια προς την κατεύθυνση της φροντίδας για την υγεία των αθλητών, των μελών και των φίλων της Τριγλίας!

Ο αθλητικός σύλλογος της Τριγλίας Ραφήνας, διοργάνωσε την πρώτη αιμοδοσία με επιτυχία. Το Σάββατο, η αίθουσα του γηπέδου στη Ραφήνα φιλοξένησε ένα κλιμάκιο του Νοσοκομείου Γεννηματάς, και πραγματοποιήθηκε η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία.

Η ανταπόκριση από φίλους και μέλη της ομάδας ήταν συγκινητική. Πολλοί προσήλθαν για να στηρίξουν αυτήν τη σημαντική πρωτοβουλία. Η διοίκηση της ομάδας με ανάρτηση στο fb εξέφρασε τη βαθιά της ευγνωμοσύνη σε όσους προσέφεραν αίμα , καθώς και στο νοσοκομειακό προσωπικό που διενήργησε τη διαδικασία.

Αυτή η αιμοδοσία είναι μόνο η αρχή και όπως γράφει η ομάδα στο fb, σχεδιάζει να διοργανώσει και άλλες αιμοδοσίες στο μέλλον, με το επόμενο ραντεβού να έχει οριστεί για τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Η δημιουργία μιας τράπεζας αίματος προορίζεται να εξυπηρετήσει όχι μόνο τους αθλητές της ομάδας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης αλλά και φίλους της ομάδας που θα χρειαστούν αίμα.