ΠΑΣ ΓΕΡΑΚΑ : 10 χρόνια αθλητικής προσφοράς και κοπή της Βασιλόπιτας!

 ΠΑΣ ΓΕΡΑΚΑ : 10  χρόνια αθλητικής προσφοράς και κοπή της Βασιλόπιτας!

Το Κυριακάτικο μεσημέρι της 18ης Φεβρουαρίου, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Γέρακα (ΠΑΣ ΓΕΡΑΚΑ) γιόρτασε τα πρώτα δέκα χρόνια λειτουργίας του. Με αφορμή αυτήν τη σπουδαία επέτειο, ο Σύλλογος διοργάνωσε μια εκδήλωση που περιλάμβανε τον αγιασμό, βραβεύσεις, και φυσικά την παραδοσιακή Κοπή της Βασιλόπιτας.

Το γεγονός έλαβε χώρα στις 12:00 το μεσημέρι, με την παρουσία πολλών διακεκριμένων προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων ήταν ο δήμαρχος Παλλήνης κ. Χρήστος Αηδόνης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αριστείδης Βίτσιος, ο βουλευτής της ΝΔ στην Αν. Αττική Βασίλης Οικονόμου, αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιπροσωπείες από τα Σώματα Ασφαλείας, αθλητικοί φορείς και πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε για να γιορτάσει μαζί τον ΠΑΣ ΓΕΡΑΚΑ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης , χαιρετισμούς απεύθυναν :

  • O δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης
  • Ο εκπρόσωπος της Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Β. Καβαλλάρη, Εμμανουήλ Καβαρνός και
  • Ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΓΕΡΑΚΑ Δημήτριος Τριανταφυλλόπουλος

Ακολουθούν οι χαιρετισμοί :

O πρόεδρος του δημ. συμβουλίου Παλλήνης Άρης Βίτσιος , απένειμε τιμητική διάκριση στον διεθνή με την εθνική Ποδοσφαίρου Σάλας και παίκτη του Παναθηναϊκού Σπύρο Παπακώστα , ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα απο τον ΠΑΣ ΓΕΡΑΚΑ με θητεία στο επαγγελματικό πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σάλας της Πολωνίας.

O πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Παλλήνης, Άρης Βίτσιος μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε “Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια ακόμα απόδειξη του πως η συνεργασία , μπορεί να δημιουργήσει μια καλή ομάδα. Στο δήμο μας επενδύουμε στον πολιτισμό και τον αθλητισμό για το κοινό καλό και εύχομαι στον ΠΑΣ ΓΕΡΑΚΑ και σε όλους τους ανθρώπους που τον στηρίζουν, πολλές – πολλές δεκαετίες γεμάτες επιτυχίες και χαρούμενες στιγμές”

Ακολουθούν φωτογραφίες απο την εκδήλωση