Η Παραμέληση του “Κλειστού Γυμναστηρίου” απο την προηγούμενη δημοτική αρχή και τον Δ.Ο.Π.Α.Π.

 Η Παραμέληση του “Κλειστού Γυμναστηρίου” απο την προηγούμενη δημοτική αρχή και τον Δ.Ο.Π.Α.Π.

Το ότι είναι “όρθιο” το Κλειστό Γυμναστήριο Ραφήνας σήμερα , οφείλεται στην εταιρεία “ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ” η οποία μετά τη φονική πυρκαγιά με τους 104 νεκρούς και μια μια γενναία χορηγία προχώρησε σε μια εκτεταμένη σειρά εργασιών ανακαίνισης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων.

Ενώ όμως η εταιρεία “ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ” πραγματοποίησε μια εκτεταμένη επέμβαση ανακαίνισης, η προηγούμενη δημοτική αρχή και ο Δ.Ο.Π.Α.Π δεν ανταποκρίθηκαν επαρκώς στη συνέχεια για τη συντήρηση και την ασφάλεια του κτιρίου και αυτό δεν αποτελεί μόνο παράλειψη των καθηκόντων της, αλλά και έλλειψη αίσθησης ευθύνης προς τους πολίτες.

Ειδικότερα, η παραμέληση των ελέγχων και των απαραίτητων επισκευών, έφτασαν το Κλειστό Γυμναστήριο στην σημερινή του κατάσταση.

Μπρούτζινα φωτιστικά

Αλήθεια για την παρουσία των επικίνδυνων οργάνων γυμναστικής μέσα στο γυμναστήριο, τα οποία δεν είχαν ποτέ υποβληθεί σε συντήρηση και αυτά σήμερα είναι και επικίνδυνα, για όποιων πάει να τα χρησιμοποιήσει, ποιος φταίει ;

Η νέα δημαρχιακή διοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες για τη διόρθωση αυτών των προβλημάτων και την αναβάθμιση του γυμναστηρίου, αλλά καλό θα είναι να γνωρίζει ο κόσμος τι υπήρχε πίσω απο τη βιτρίνα της δημοτικής αρχής του Ε. Μπουρνούς και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος . Οι εικόνες που σας παραθέτουμε τα λένε όλα