Ο Πρώην Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Χάνει τους Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξής του;

 Ο Πρώην Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Χάνει τους Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξής του;

Οι πολιτικές εξελίξεις στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, μπορεί να φέρνουν προκλήσεις και αντιδράσεις που δεν πάντα είναι προβλέψιμες. Ένα τέτοιο παράδειγμα παρουσιάζεται με τον πρώην δήμαρχο της Ραφήνας-Πικερμίου, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σειρά από “αναταραχές” μετά την ήττα του στις πρόσφατες εκλογές.

Ο πρώην δήμαρχος, ο οποίος προσπαθεί να κρατηθεί στη πολιτική σκηνή και μέσω των δημοτικών συμβούλων της παράταξής του, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια απρόσμενη αντίδραση κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Η συνεδρίαση είχε ως αντικείμενο την οριστική διακοπή εργασιών και τη διάλυση της σύμβασης για το έργο “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ”.

Η αντίδραση των δημοτικών συμβούλων του Ε. Μπουρνούς στην ψηφοφορία έδωσε ένα σαφές μήνυμα που μόνο αυτός προσποιείται ότι δεν κατάλαβε. Μόνο ένας από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του συμπαρατάχθηκε μαζί του, ενώ οι υπόλοιποι ψήφισαν “λευκό”.

La Beaute Rafina

Το “λευκό” αποτελεί σαφέστατο μήνυμα των δημοτικών του συμβούλων προς το πρόσωπό του και την πολιτική που ακολουθεί Με την στάση τους αυτή, φαίνεται ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα στην παράταξη και ο πρώην δήμαρχος αντιμετωπίζει μια σοβαρή πρόκληση στην προσπάθειά του να διατηρήσει τον πολιτικό του κύρος.

Ο μόνος που διατήρησε την πίστη του στον πρώην δήμαρχο ήταν ο Σπύρος Κάρλος, ενώ οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του, Αραπκιλής Σάββας, Λουκάτος Σπυρίδων, Μπατάλης Παύλος Ιωάννης και Κατσουλάκης Δημήτριος, αποφάσισαν να διαφοροποιηθούν από την πολιτική του κατεύθυνση ψηφίζοντας “λευκό”

Σε συνέχεια της ήττας του στις εκλογές, η απώλεια της υποστήριξης από τους δημοτικούς συμβούλους είναι ένα ακόμη σημαντικό πολιτικό πλήγμα για τον Ευάγγελο Μπουρνούς. Το ερώτημα που παραμένει είναι πώς θα αντιδράσει ο πρώην δήμαρχος και πώς θα επηρεάσει αυτή η αντίδραση την πολιτική του μελλοντική πορεία καθώς όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει – και καλά κάνει – ότι θα είναι πάλι υποψήφιος για Δήμαρχος. Με ποιους όμως δημοτικούς συμβούλους δίπλα του, θα είναι υποψήφιος; Με τον Κάρλο; Μήπως όμως και ο Κάρλος έχει υψηλές βλέψεις;