Συγκίνηση στην Εκκλησία της Παντοβασίλισσας: Ο Πατέρας Νικόλαος Χατζής Επέστρεψε και ιερούργησε έπειτα απο 35 χρόνια!

 Συγκίνηση στην Εκκλησία της Παντοβασίλισσας: Ο Πατέρας Νικόλαος Χατζής Επέστρεψε και ιερούργησε έπειτα απο 35 χρόνια!

Σήμερα, η Εκκλησία της Παντοβασίλισσας βίωσε συγκινητικές στιγμές, καθώς ο πατέρας Νικόλαος Χατζής επέστρεψε στον τόπο όπου υπηρέτησε για δεκαοκτώ χρόνια. Μαζί με τους ιερείς του ναού, συνιερούργησε στη Θεία Λειτουργία, επαναφέροντας μια αγαπημένη παρουσία στους ενορίτες της Ραφήνας.

Ο πατέρας Νικόλαος Χατζής υπηρέτησε ως εφημέριος του ιερού ναού της Παναγίας Παντοβασίλισσας από τον Σεπτέμβριο του 1969, αφήνοντας το αποτύπωμα της πνευματικής του ηγεσίας και αγάπης προς την εκκλησία και την κοινότητα.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο σεβάσμιος πατέρας συγκινημένος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους συλειτουργούς του και ευχήθηκε σε όλους όπως η χάρις του Θεού να είναι πάντα μαζί τους.

JIMBARAN RAFINA

Η επιστροφή του πατέρα Νικόλαου Χατζή στην εκκλησία της Παντοβασίλισσας αναζωογονεί την πνευματική ζωή της κοινότητας και αποτελεί μια ευλογία για τους πιστούς. Η παρουσία του αποδεικνύει τη δέσμευσή του στην πίστη και την ενότητα της εκκλησίας, δίνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και ενθάρρυνσης σε όλους τους πιστούς.

ΔηΜ.ΑΝ