Φιλανθρωπικό Αντάμωμα στο “Αρχονταρίκι” της Παντοβασίλισσας!

 Φιλανθρωπικό Αντάμωμα στο “Αρχονταρίκι” της Παντοβασίλισσας!

Τονίζοντας τη σημασία της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας, ο Ιερός Ναός της Παντοβασίλισσας διοργανώνει ένα ξεχωριστό “Φιλανθρωπικό Αντάμωμα” που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, στις 6:30 μ.μ., στο Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού της Παναγίας Παντοβασίλισσας.

Το αντάμωμα αυτό δεν είναι απλώς μια συνάντηση, αλλά μια ευκαιρία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα κοινό σκοπό. Η είσοδος έχει κόστος 8€ και θα προσφερθεί πλούσιο κέρασμα σε όλους τους παρευρισκόμενους. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του Ιερού Ναού, προσφέροντας ελπίδα και βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη.

Το “Φιλανθρωπικό Αντάμωμα” αποτελεί μια ευκαιρία να εκφράσουμε την αλληλεγγύη και την αγάπη μας προς τον πάσχοντα αδερφό μας, καθώς επίσης και μια ευκαιρία να ενισχύσουμε την προσπάθεια της εκκλησίας να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη στην κοινότητά μας.

Μπρούτζινα φωτιστικά

Καλούμε όλους τους πιστούς και τους φίλους του Ιερού Ναού της Παντοβασίλισσας να παρευρεθούν σε αυτήν την όμορφη εκδήλωση, δείχνοντας έτσι την υποστήριξή τους σε αυτό το σημαντικό έργο φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης.