Ανδρέας Βασιλόπουλος “Διαρκής πίεση για να συμμορφωθεί ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες”

 Ανδρέας Βασιλόπουλος “Διαρκής πίεση για να συμμορφωθεί ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες”

Στην εσπερίδα που διοργάνωσε το Πανελλήνιο Σωματείο “Περιβαλλοντική Αρμονία” και είχε θέμα τις επιπτώσεις του αεροπορικού θορύβου στην υγεία και τα μέτρα προστασίας των πολιτών , παρεβρέθηκε ο υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τους υπ. δημοτικούς συμβούλους της “Δύναμης Ανάπτυξης Όλγα Λέφα, Βασίλη Μπελιά, Ανδρέα Καραντζά και Κυριάκο Μαϊόπουλο.

Η παρουσία του Ανδρέα Βασιλόπουλου και της ομάδας της παράταξής του που έχει αναλάβει μαζί με την περιβαλλοντολόγο Αθηνά Πρόγιου τον τομέα του περιβάλλοντος , καταδεικνύει το ενδιαφέρον της παράταξης , προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα που βασανίζει τους κατοίκους του δήμου μας και προέρχεται από την χαμηλή διέλευση των αεροσκαφών πάνω απο τη Ραφήνα κατά τη διάρκεια της προσγείωσης ή απογείωσης.

Και όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος σε ανάρτηση του στο fb “Ε;iμαστε σε διαρκή πίεση για να συμμορφωθεί ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες. Ως αντιπολίτευση κάνουμε το μέγιστο δυνατό, ως αυριανή δημοτική αρχή θα δώσουμε και θεσμικά τη μάχη σε όποιο επίπεδο αυτό απαιτείται.”

cobs

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου, η υπ. Δήμαρχος Άννα Ραπτοπούλου, πολλά μέλη της δημοτικής Αρχής Σπάτων και από Ραφήνα-Πικέρμι ο Ανδρέας Βασιλόπουλος με την ομάδα του και ο Γεράσιμος Βουδούρης ο οποίος παρουσίασε το θέμα “Επιπτώσεις αεροπορικού θορύβου στη Υγεία”. Όλοι οι υπόλοιποι εκλεγμένοι Ραφηνιώτες που κατά καιρούς παρουσιάζονται ως μαχητές στη μάχη κατά του αεροδρομίου για το θέμα της διέλευσης των αεροσκαφών , ήταν απόντες.

ΔηΜ.ΑΝ

1 Comment

Comments are closed.